PRATİK KÖRİLİ TAVUK FİLETO TARİFİ

PRATİK KÖRİLİ TAVUK FİLETO TARİFİ


Pratik Tariflerimiz kolay anlaşılır ve resimli olarak paylaşıyoruz. Her Tarifimizin sonunda Püf Noktası ekliyor yeni bilgiler kazanmanıza ve ya tazelemenize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Pratik KÖRİLİ TAVUK FİLETO Yemek Tarifimizin malzeme listesiyle işe koyulalım.



KÖRİLİ TAVUK FİLETO MALZAMELER


2 Kişilik

Piliç Filetosu :240 gr
Tane Badem :15 gr
Köri biberi :2 gr
Tuz :yeterince
Tereyağı :30 gr
Un :30 gr
Süt :25 mlgr
Beyaz biber :2 gr
Kimyon :2 gr
Taze Kişniş :2 dal
Tavuk suyu :yeterince
Tost ekmeği baharatlı :40 gr

KÖRİLİ TAVUK FİLETO YAPILIŞI


Piliç filetosu dört parçaya ayrılarak baharat lanarak sıvı yağ ile marine edilir.180 derece pleyt ızgarada pişirilir.Tost ekmeğinden kare 2 cm derinliğinde kase yapılır.Fritözde kızartılarak içerisine fileto pişirilmiş piliçler yerleştirilir.

Diğer taraftan küçük bir tavada tereyağı un kavrulur içerisine köri biberi,ak biber eklenerek tavuk suyu verilir.Bir taşım kaynayınca süt yedirilir. Tuz eklenerek koyuluğu kontrol edilip hazırlamış olduğumuz piliçlerin üzerine dökülerek iç badem ve taze kişniş eşliğinde servis edilir.

Yorum Yapılmadı "PRATİK KÖRİLİ TAVUK FİLETO TARİFİ"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Sponsor Reklam

Iklan Bawah Artikel

HAKKIMIZDA İLETİŞİM UYARI GİZLİLİK POLİTİKASI KULLANIM ŞARTLARI